Поширення Covid-19: Харків віднесли до "червоної" епідеміологічної зоні

Офіційного рішення про посилення карантину від місцевої влади поки немає

Харків потрапив в червону епідеміологічну зону. Про це свідчить карта "Візуалізація епідемічних показників на рівні  районів та міст обласного значення" від Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України.

picture

Офіційного рішення щодо посилення карантину від місцевої влади поки немає.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 4527 випадок. Станом на вчора було 4381 заражених коронавірусом. Всього за час епідемії 138 осіб померло, 2399 осіб видужала. За добу 2 померлих. Сьогодні кількість хворих коронавірусів зросла на 146 осіб.

Нагадаємо, 5 серпня, вранці на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що на Харківщині та Рівненщині зростає динаміка по хворих на коронавірус

"За нашими цифрами щодо адаптивного карантину, на сьогоднішній день ми бачимо тенденцію, що, наприклад, Рівненська і Харківська області, одна 9, інша 6 днів поспіль, перевищують відповідні показники, які встановлені постановою, по рівню захворюваності, динаміці захворюваності. В той же час Вінницька область 6 день поспіль не перевищує національні індикатори. Тернопільська область 4 день поспіль відповідає національним індикаторам, і відповідно може бути переведена в зелений рівень епідеміологічної небезпеки", - сказав Степанов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися