У Харкові не обмежать рух транспорту через попадання в "червону" зону - мерія

Метро і наземний транспорт продовжать свою роботу

Попри перехід Харкова в "червону зону" карантину через зростання кількості хворих коронавірусів, метро і наземний транспорт зупиняти не будуть. Про це заявив 7 серпня Харківський міський голова Геннадій Кернес, пише пресслужба міськради.

"Ніяких обмежень по транспорту в Харкові вводитися не буде. І це не мій передвиборче гасло, а нормальне ставлення до харків'ян і забезпечення їх комфортного життя в місті ", - зазначив мер.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харків потрапив в червону епідеміологічну зону. У Харківській області відзначається 4527 випадок. Станом на вчора було 4381 заражених коронавірусом. Всього за час епідемії 138 осіб померло, 2399 осіб видужали. За добу 2 померлих. Сьогодні кількість хворих на коронавірус зросла на 146 осіб.Нагадаємо, 5 серпня, вранці на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що на Харківщині та Рівненщині зростає динаміка по хворих на коронавірус
"За нашими цифрами щодо адаптивного карантину, на сьогоднішній день ми бачимо тенденцію, що, наприклад, Рівненська і Харківська області, одна 9, інша 6 днів поспіль, перевищують відповідні показники, які встановлені постановою, по рівню захворюваності, динаміці захворюваності. В той же час Вінницька область 6 день поспіль не перевищує національні індикатори. Тернопільська область 4 день поспіль відповідає національним індикаторам, і відповідно може бути переведена в зелений рівень епідеміологічної небезпеки", - сказав Степанов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися