Харків віднесли до "жовтої" зони

На два тижні пригальмується робота хостелів, клуби ресторани та кафе ночами не працюють

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 13 серпня згідно з новим принципам зонування зарахувала Харків і сім районів області до "жовтої" зоні. Про це повідомляє пресслужба Харківської облдержадміністрації.

У відомстві додають, що рішення набуває чинності з понеділка, 17 серпня. З цього моменту вводяться обмеження, які діятимуть мінімум два тижні. Забороняється робота хостелів; клуби, кафе і ресторани не можуть працювати з півночі до 7 ранку, крім служб доставлення, а всередині цих установ забороняються заходи за участю понад 20 осіб. Також не можна відвідувати установи соцзахисту, в яких є літні люди. "Жовта" зона є наступною по жорсткості обмежень після "зеленої".

Як повідомляли "Харків. Коментарі раніше, сьогодні, 7 серпня, Харків потрапляв в" червону "епідеміологічну зону.
Крім того, Харківський міський голова Геннадій Кернес заявив, що попри перехід Харкова в "червону зону" карантину через зростання кількості хворих коронавірусів, метро і наземний транспорт зупиняти не будуть. Через кілька годин після того, як Харків виявився в "червоній зоні" на карті МОЗ, місто знову повернули в "зелену зону".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися