Міністр охорони здоров'я розповів, що робитиме в Харкові

Остаточне рішення по ситуації з епідемією в місті буде відомо ввечері

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов прибув до Харкова через погіршення ситуації з коронавірусом. Сьогодні, 20 серпня, він збере нараду, на якому буде обговорювати проблеми області, пише УНН

"Сьогодні ввечері буде засідання комісії ТЕБ та НС, де буде розглядатися різний рівень небезпеки та в цілому по Україні в залежності від заповнених ліжок, в залежності від кількості хворих. І де ми будемо визначати, відповідно, хто пішов до якого рівня небезпеки. Увечері ви дізнаєтеся, що у нас буде відбуватися далі ", - зазначив Степанов.

Зараз Степанов приїхав в харківську 17 міську лікарню, в якій лікують хворих COVID-19.

"Харківська область сьогодні дуже швидко зростає за кількістю хворих COVID-19, звичайно треба подивитися на лікарні, які працюють в цьому напрямку. У мене запланована відповідну нараду, щоб ми обговорили проблемні питання, які є і надалі за висновками свого візиту... я дам відповідний брифінг ", - резюмував Степанов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 6849 випадків. Станом на вчора було 6607 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 166 осіб померло, 2733 людини одужали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися