У Харкові Ryanair скасував кілька рейсів

Вилетіти з Харкова до Італії або Угорщини поки неможливо

Авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала кілька рейсів з Харкова та інших міст України. Подібні заходи пов'язані із закриттям українських кордонів для іноземних громадян через карантин, пише Главком

На цей час з другої половини вересня в шести напрямках з Харкова не вилетіти.

Також по Україні компанія тимчасово зупинила вильоти літаків в 90% напрямків. Поки заходи почнуть діяти з 7 вересня до початку жовтня.

Так, Ryanair НЕ буде літати рейсами Харків - Мілан з 14 вересня по 1 жовтня і Харків - Будапешт з 14 вересня по 2 жовтня. Авіарейси по маршрутах Харків - Варшава, Харків - Познань, Харків - Вільнюс планують відновити з 25 жовтня, по маршруту Харків - Краків - з 26 жовтня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 1 вересня Wizz Air до мінімуму скоротить виконання рейсів з аеропортів Будапешта і Дебрецена. Зокрема, до 3 жовтня скасовані авіарейси Харків - Будапешт. Відзначається, що Угорщина закриє кордони для нерезидентів з 1 вересня у зв'язку з ростом захворюваності COVID-19. Однак дозвіл на транзитний проїзд збережеться.
Угорці, які повертаються з-за кордону, повинні пройти 14-денну самоізоляцію або здати два ПЛР-тесту з інтервалом у два дні. Іноземним студентам доведеться також проводити два ПЛР-тесту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися