У Харківській області - 139 нових випадків COVID-19

Регіон знаходиться на четвертому місці за кількістю заражених

Станом на 7 вересня в Харківській області лабораторно підтверджено 139 нових випадків коронавірусу. Про це свідчать дані моніторингу Ради національної безпеки і оборони України.

Крім того, за минулу добу померли чотири пацієнти з коронавірусом. За весь період пандемії - 235 летальних випадків. Одужали 3452 жителя Харківської області, все ще хворіють - 7285.

Усього в Україні за добу - 2174 випадків коронавірусу, 31 особа за добу померла, а 379 - видужала. Найбільше число заражень зафіксовано у Львівській області - 15 881. За нею йде Київ - 15 276 і Чернівецька область - 11 272. Найменше хворих зареєстровано в Луганській області - 434.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Харківській області з'явилася тенденція рекордного збільшення випадків коронавірусної інфекції. Якщо тенденція залишиться, то і Харків виявиться в "червоній зоні" за рівнем небезпеки поширення інфекції, а це принесе ряд серйозних заборон, включаючи роботу громадського транспорту, ТРЦ, освітніх установ, а також кафе і ресторанів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися