Стало відомо, чому не почали будувати нову реанімацію Харківської інфекційки

Над документами по харківській інфекційної лікарні ще працюють економісти

У Харкові поки не почали будувати нову реанімацію Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні. Директор медичного закладу Павло Нартів зазначив, що лікарня надала медичне завдання, але над документацією працюють економісти, "є юридичні питання", передає Суспільне

"Медичне завдання я вже подав, проєктно документація ще готується. Є юридичні питання. До нас надійшла інформація, ми все подали, тепер працюємо над документацією, економісти працюють. У будь-якому випадку ми будемо за спрощеною процедурою відповідно до закону про державні закупівлі" - розповів Нартів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові переповнена хворими інфекційна лікарня для дорослих. Тепер хворих буде приймати дитяча інфекційна лікарня. Їх розмістять в окремому корпусі, який розрахований на 150 осіб.
В обласній ОЗ запевняють, що в приміщення вже завезли 100 точок доступу кисню. У дорослій інфекційці сьогодні, 8 серпня, перебуває 240 осіб. При цьому 10 людина зараз знаходиться в реанімації, а дане відділення розраховане на приймання максимум 12 пацієнтів. Велика частина хворих перебуває вдома на самоізоляції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися