У Харкові спортсмени команди з Суперліги заразилися COVID-19

Харківські спортсмени знаходяться під наглядом лікарів

У Харкові два баскетболісти команди "Харківські Соколи" заразилися коронавірусом. Про це повідомляє пресслужба команди.

У баскетбольному клубі розповіла, що перед відправленням в Запоріжжі команда "Харківських Соколів" здала ПЛР-тестування на COVID-19. Уже ввечері у лікарів команди були результати - два гравці заражені.

"Згідно з медичним протоколом про проведення змагань керівництвом клубу було прийнято рішення відмовитися від участі в турнірі і відразу повернутися до Харкова", - йдеться в повідомленні пресслужби.

У Харкові всіх гравців і адміністративний штат команди відправлять на самоізоляцію. Баскетболісти, у яких позитивні результати тестування, потраплять під спостереження лікарів. Уже через кілька днів весь склад команди знову пройде ПЛР-тестування.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові та області коронавірусів хворіє 450 медиків. У відомстві зазначили, що з початку карантину COVID-19 заразилися 464 медичних працівника.
"Серед медичних працівників Харківської області зареєстровано 464 випадків захворювання COVID-19, становить 4,6% від загальної кількості захворілих в Харківській області", - розповіла прессекретар Харківської обласної державної адміністрації Ксенія Ярікова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися