Пацієнтів з COVID-19 прийматиме ще одна харківська лікарня

У Департаменті інфраструктури відзначили, що в лікарні виділили 50 ліжок, є кисень і створені умови для прийому пацієнтів

У Харкові ще одна міська лікарня прийматиме пацієнтів з коронавірусом. Про це передає "Суспільне", посилаючись на заступника директора Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Геннадія Бондарчука.

У виданні розповіли, що в багатопрофільну лікарню №18 почнуть доставляти хворих коронавірусом вже з 1 жовтня.

"На сьогоднішній день обласна інфекційна лікарня, чорнобильський диспансер, 13-а, 17-а, 25-а лікарні Харкова приймають пацієнтів з СOVID-19. З завтрашнього дня, з 1 жовтня, починає приймати пацієнтів 18-а міська лікарня", - зазначив Бондарчук.

Він додав, що в лікарні виділили 50 ліжок, є кисень і створені умови для прийому пацієнтів. При необхідності кількість ліжок може бути збільшено.

Раніше повідомлялося, що в Харківській міській лікарні №25 заяви на розрахунок написали 25 медсестер. Лікарня №25 приймала пацієнтів три дні поспіль - з 16 по 18 вересня. За ці дні медустанова, розрахована на 100 пацієнтів з COVID-19, прийняло 96 хворих. У дефіциті зараз медсестри, анестезіологи, терапевти. Для медперсоналу початок роботи з COVID-хворими стало серйозним стресом і навантаженням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися