В одній з лікарень Харківської області закінчилися місця для хворих COVID-19 (відео)

Мер одного з районних центрів записав відеозвернення із закликом до громадян

У Первомайському Харківської області не вистачає місць для госпіталізації хворих на коронавірус. Про це повідомив мер міста Микола Бакшеєв у своєму відеозверненні.

Міський голова зазначив, що в інфекційному відділенні вже недостатньо місць і вони переобладнали частково хірургічне. Ліжок може не вистачити у будь-який момент.

Зараз в стаціонарі місцевої лікарні лікується 69 осіб, за останню добу в лікарню поклали ще 13. У реанімації зараз 10 осіб, хоча відділення розраховане на шістьох пацієнтів.

Микола Бакшеєв закликав громадян свідомо поставитися до будь-яких симптомів, які можуть викликати захворювання і вчасно звернутися до лікаря. Він сподівається на свідомість жителів Первомайського і не хоче, щоб його жителі лежали в лікарні. Мер наполягає на самоізоляції, якщо вдасться виявити первинні ознаки COVID-19.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні майже закінчилися вільні місця для прийняття хворих на коронавірус. Про це розповіла заступник директора лікарні Валентина Маслова.
Вона зазначила, що на ранок 7 жовтня, в інфекційку було вільних всього три ліжка.
"Вранці знаходиться 287 хворих. Чи можемо прийняти трьох, до 290", - сказала Маслова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися