Великий університет Харкова переходить на дистанційне навчання

Віддалена освіта вишу пов'язана з посиленням карантинних заходів по коронавірус

Харківський Національний університет імені В. Н. Каразіна з завтрашнього дня, 15 жовтня, перейде на дистанційну форму навчання. Про це повідомляє пресслужба ВНЗ.

Відомо, що віддалена освіта триватиме у студентів місяць.

"Згідно з розпорядженням ректора "Про заходи щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID–19" в Каразінському університеті з 15 жовтня по 15 листопада 2020 навчання буде здійснюватися дистанційно", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Також у відомстві додали, що студентам, які живуть в гуртожитках, рекомендують тимчасово звідти виїхати. Їх звільнять від оплати за проживання на час виїзду. Оплату, яку ті внесли як аванс, можуть повернути або зарахувати в рахунок оплати за наступні періоди проживання.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з Дня захисника України, 14 жовтня, починаються посилені карантинні заходи через те, що місто і частину Одеської області знаходиться в помаранчевій зоні коронавірусної небезпеки. З Дня захисника України поліція "посилює заходи щодо запобігання поширенню пандемії".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися