У районній лікарні Харківської області немає місць для хворих на коронавірус: люди лежать в коридорах

Медичному закладу потрібна додаткова місткість з киснем

У районній лікарні Чугуєва Харківської області під лікування коронавірусу переобладнали три поверхи будівлі з чотирьох наявних. Про це повідомляє пресслужба Чугуївської міської ради.

У відомстві розповіли, що в ЦРЛ говорять про серйозні проблеми та брак обладнання для лікування COVID-19. Так, все відділення, які не беруть участі в боротьбі з коронавірусів, працюють в новому, пологовому корпусі лікарні.

При цьому, місць для хворих COVID-19 не вистачає, пацієнти лежать в коридорах. Окремою проблемою став кисень. Для такого величезного числа хворих потрібна ще одна місткість з киснем. Через високе навантаження може вийти з ладу вже та, яка, отже, є.

Крім того, в Чугуївській лікарні не вистачає медперсоналу. Також більшість тих, хто працює, хворіють або вже перехворіли коронавірусів.

Станом на 16:15 13 жовтня 2020 року в Чугуєві показник захворюваності склав 363,1 на 100 тис. Населення. У місті 267 підтверджених випадків захворювання. Одужали 153 осіб, померло - 4. З 12 жовтня в місті помаранчева зона.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 26262 випадки. Станом на вчора було 25625 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 427 осіб померли, 5279 осіб одужали. За добу померло 8 людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися