Харків в "червоній" зоні - це безвідповідальність чинної ХОДА - Світлична

Пів року Харківська облдержадміністрація не домоглася жодного ефективного результату

Народний депутат України Юлія Світлична вважає, що в "червоній" зоні карантину винна бездіяльна Харківська обласна державна адміністрація. Про це нардеп написала на своїй сторінці в Facebook.

"Харків у "червоній" зоні - це результат бездіяльності та безвідповідальності Харківської обласної державної адміністрації. Пів року ніяких ефективних дій і необхідних рішень", - підкреслила Юлія Світлична.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові проти "Блоку Світличної. Разом" готують листівки з наклепами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Харківської обласної організації партії Олександр Абрамов.
"Сьогодні звернувся в правоохоронні органи з приводу інформації про організацію правопорушень, які готуються проти" Блоку Світличної "Разом!". Зростання рейтингу нашої політсили та довіру людей не дають спокою опонентам і політичним лузерам. Політична партія, яка вже стрімко втрачає підтримку людей, планує в незаконній спосіб виготовлення і поширення "матеріалів", що мають провокаційний і наклепницький характер", - розповів Абрамов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися