У Харкові через коронавирус перед лікарнями величезні черги (фото)

Харків'яни стоять в масках і дотримуються дистанції

У Харкові перед поліклініками 3№10 і 11 вишикувалися довгі черги з декількох десятків людей. Про це повідомляє Telegram-канал "ХС | Харків".

Також автор поста повідомляє, що люди чекають відвідування кабінету, в якому беруть з підозрою на коронавірус.

"А так виглядають черги перед 10-й і 11-й поліклініками. Пишуть, що всі стоять в кабінет, в який направляють з ознаками Ковіда", - пише автор публікації на каналі.

Також очевидець доклав два знімки, на яких видно, що харків'яни на вулиці перед лікарнями дотримуються дистанції та носять маски.

Нагадаємо, в Харкові серед військових спостерігаються нові зараження коронавірусів. У Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону (Харків) зараз лежать четверо бійців. Загалом нових хворих у шпиталях перебувають 14 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила відправити Харків в "червону" зону карантину. Також в "червону зону" потрапила частина Харківської області. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 15 жовтня, на засіданні національної комісії з техногенної та екологічної безпеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися