Стало відомо, як будуть працювати спортклуби в період "червоної" зони карантину

Малий бізнес спортивних закладів ще не прийшов до тями після минулого жорсткого карантину

У Харкові не закриють спортивні установи і фітнес-центри після оголошення "червоної" зони з 19 жовтня. Про це на засіданні Харківської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив перший заступник мера Харкова Ігор Терехов, каже Суспільне.

"Ми зобов'язані сьогодні дуже чітко і виважено підійти до системи, в тому числі спортклубів, тому що це малий бізнес. Він ще не оговтався після тих карантинних заходів, і малий, і середній бізнес ... За умови того, що будуть дотримуватися заходів безпеки, соціальна дистанція, масковий режим, забезпечення дезінфікуючими засобами, вони продовжують працювати, оскільки це не призначено ніякими нормативно-правовими документами, які прийняла комісія державна", - пояснив Терехов.

У зв'язку з "червоної" зоною обмежується надання соціальних і реабілітаційних послуг, крім послуг вдома.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 00:00 19 жовтня на території Харкова вводять протиепідемічні заходи, встановлені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Зокрема, вони включають такі обмеження:
- установи культури (в т. Ч. Кінотеатри), розважальні установи (в т. Ч. Нічні клуби) припиняють роботу;
- об'єкти харчування та ТРЦ працюють до 20:00;
- шкільні канікули починаються 19 жовтня і триватимуть до 30 жовтня; студенти вишів навчаються дистанційно.
При цьому дитячі садки, продуктові магазини та ринки продовжують роботу у звичайному режимі. Міський пасажирський транспорт, в тому числі метро, зупиняти не будуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися