Засідання Нацкомісії з ТЕБ та НС: хто залишився в "червоній" зоні на Харківщині

Нове зонування починається з понеділка, 26 жовтня

Харків і ще чотири райони області залишаються в "червоній" зоні. Таке рішення прийняла національна комісія з техногенної та екологічної безпеки, написав у своєму Telegram-каналі міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Чиновник заявив, що на наступний тиждень в "червоній" зоні залишаються Харків, Люботин, Богодухівський, Лозівський та Первомайський райони області. Вперше до них приєднається Золочівський район, в якому з початку епідемії зареєстрували 200 хворих COVID-19.

Нове зонування починається в понеділок, 26 жовтня і передбачає ряд жорстких обмежувальних заходів.

В "помаранчевої" зоні зараз Ізюм, Куп'янськ, Лозова, Первомайський і Чугуїв, а також Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський, Борівський, Валківський, Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Дергачівський, Зачепилівський, Зміївський, Ізюмський, Кегичівський, Коломацький, Красноградський, Краснокутський, Куп'янський, Нововодолазький, Печенізький, Сахновщинський, Харківський, Чугуївський і Шевченківський райони області.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 00:00 19 жовтня на території Харкова вводять протиепідемічні заходи, встановлені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Зокрема, вони включають такі обмеження:
- установи культури (в т. Ч. Кінотеатри), розважальні установи (в т. Ч. Нічні клуби) припиняють роботу;
- об'єкти харчування та ТРЦ працюють до 20:00;
- шкільні канікули починаються 19 жовтня і триватимуть до 30 жовтня; студенти вишів навчаються дистанційно.
При цьому дитячі садки, продуктові магазини та ринки продовжують роботу у звичайному режимі. Міський пасажирський транспорт, в тому числі метро, зупиняти не будуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися