Сходив за пивом на 17 тисяч гривень: у Харківській області чоловік заплатить карантинний штраф

Чоловік був у громадському місці без маски

У Харківській області відбулося судове засідання під час якого чоловікові за те, що був без маски в повному магазині, виписали штраф в 17 тисяч гривень. Про це йдеться в постанові Богодухівського районного суду Харківської області.

З документа відомо, що вдень 21 серпня 2020 обвинувачений був у громадському місці, в повному магазині на площі Соборності в Богодухові, без захисної маски, чим порушив правила карантину.

На судові засідання обвинувачений не приходив чотири рази, конверти з повістками поверталися до суду. В матеріалах справи зазначено, що виклики відсилали за адресою, правильність якого чоловік підтвердив підписом в протоколі.

В результаті суд визнав чоловіка винним у порушенні по ст. 44-3 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. Грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 00:00 19 жовтня на території Харкова вводять протиепідемічні заходи, встановлені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Зокрема, вони включають такі обмеження:
- установи культури (в т. Ч. Кінотеатри), розважальні установи (в т. Ч. Нічні клуби) припиняють роботу;
- об'єкти харчування та ТРЦ працюють до 20:00;
- шкільні канікули починаються 19 жовтня і триватимуть до 30 жовтня; студенти вишів навчаються дистанційно.
При цьому дитячі садки, продуктові магазини та ринки продовжують роботу у звичайному режимі. Міський пасажирський транспорт, в тому числі метро, зупиняти не будуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися