Харків і область з понеділка входять в нові карантинні умови (інфографіка)

Два райони та одне місто вийшли з "червоної зони"

У Харкові та області з понеділка, 2 листопада, набувають чинності нові карантинні умови. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов на своїй сторінці в Facebook.

Він написав, що Люботин, Лозовський і Первомайський райони більше вийшли з "червоної" зони.

У строгому зонуванні залишаються Харків, Богодухівський та Золочівський райони Харківської області.

У помаранчевої зони занесли:

міста Ізюм, Куп'янськ, Лозова, Люботин, Первомайський і Чугуїв, Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський, Борівський, Валківський, Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Дергачівський, Зачепилівський, Зміївський, Ізюмський, Кегичівський, Коломацький, Красноградський, Краснокутський, Куп'янський, Лозівський, Нововодолазький, Первомайський, Печенізький, Сахновщинський, Харківський, Чугуївський і Шевченківський райони Харківської області.

picture

Всього в "червону" зону з початку наступного тижня потрапляють 11 обласних центрів. Зонування вводять, як і раніше, на 14 днів.

На сайті МОЗ України уточнили карту розподілу областей по карантинних зонах і розписали ситуацію в цифрах за показниками.

picture

Так, за останні два тижні кількість хворих на коронавірус на 100 тис. населення в області дорівнює 305,8. Норма становить не більше 40 осіб. Гірша ситуація тільки в сусідній, Сумській, області, де цей показник становить - 306,2, а також у Житомирській - 364,6, Хмельницької - 401,5, Чернівецькій - 433,7 областях. Завантаженість ліжок для хворих коронавірусів по регіону становить зараз 65,7%.

Що стосується тестування на коронавірус - в області на 100 тис. населення проводиться 145,2 тестування. Норма становить не менше 48.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харківській області відзначається 36675 випадок COVID-19. Станом на вчора було 35016 заражених коронавірусом. Всього за час епідемії 523 людини померли, 6609 осіб одужали. За добу померли 7 людей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися