У ресторанів і ТРЦ в Харківській області з'явився новий графік роботи в карантин

З 2 листопада закладу і торгові центри трохи обмежені в роботі

У Харківській області ТРЦ і ресторани отримали часткові обмеження в роботі. Про це йдеться в Протоколі № 32 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області.

У ХОДА уточнили, що даний документ визначає умови роботи не тільки закладів і торгових і центрів, а й магазинів в "червоній зоні".

Так, в Харкові, а також у Богодухівському та Золочівському районах з 2 листопада бари, ресторани та кафе працюватимуть з 7:00 до 20:00 години. В кінотеатрах зали повинні бути заповнені не більше ніж на 50% місць. Важливою умовою для їх роботи стане дотримання масочного режиму.

Торгово-розважальні центри відкриті з 7:00 до 20:00. Продовольчі відділи продовжують працювати без подібних обмежень. Такі ж тимчасові рамки визначили для закладів торговельного та побутового обслуговування населення. Без подібних обмежень продовжать свою роботу магазини, які продають харчові продукти, пальне, засоби гігієни, лікарські засоби й вироби медичного призначення, ветеринарні препарати, корми, пестициди та агрохімікати, насіння і посадкові матеріали.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 00:00 19 жовтня на території Харкова вводять протиепідемічні заходи, встановлені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Зокрема, вони включають такі обмеження:
- установи культури (в т. Ч. Кінотеатри), розважальні установи (в т. Ч. Нічні клуби) припиняють роботу;
- об'єкти харчування та ТРЦ працюють до 20:00;
- шкільні канікули починаються 19 жовтня і триватимуть до 30 жовтня; студенти вишів навчаються дистанційно.
При цьому дитячі садки, продуктові магазини та ринки продовжують роботу у звичайному режимі. Міський пасажирський транспорт, в тому числі метро, зупиняти не будуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися