Стало відомо, як працюють заклади культури в Харківській області при нових умовах карантину

З 2 листопада набувають чинності нові умови для роботи установ пов'язаних з мистецтвом, але клуби поки не відкривають

У Харківській області дозволили роботу закладам, які пов'язані з культурною сферою. Про це сказано в рішенні регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ХОДА.

Однак, наповнюваність залів в таких приміщеннях через "червоної" зони не повинна бути понад 50%.

Так, за рішенням регіональної комісії з ТЕБ та НС, з 2 листопада в Харкові, Богодухівському та Золочівському районах області заборонили роботу розважальних закладів. Обмеження не торкнуться установ культури, які можуть приймати відвідувачів за умови заповнювання залів не більше ніж на 50%.

Обов'язковою умовою відвідування таких місць є дотримання санітарних і протиепідемічних норм. Крім цього в "червоних" зонах області буде не працюватимуть спортзали та фітнес-центри, крім стадіонів на відкритому повітрі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові, а також у Богодухівському та Золочівському районах з 2 листопада бари, ресторани та кафе працюватимуть з 7:00 до 20:00 години. В кінотеатрах зали повинні бути заповнені не більше ніж на 50% місць. Важливою умовою для їх роботи стане дотримання масочного режиму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися