Поліція Харкова посилює перевірки і влаштує нічні рейди

Правоохоронці будуть ходити після 20:00 по ресторанах

У Харкові зроблять жорсткішими перевірки карантинних норм. В першу чергу це стосується сфери громадського харчування, де вже є багато порушень. Про це 2 листопада на нараді в міськраді з протидії COVID-19 заявив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко.

"Будемо стежити за режимом роботи кафе, барів, ресторанів. Всього за добу до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено 28 фактів порушень у закладах цієї сфери, за 16 з них відкриті кримінальні провадження стосовно господарів, менеджменту. Далі ми маємо намір активно проводити нічні рейди. Нагадую, всі об'єкти громадського харчування повинні закриватися о 20:00. Крім того, патрульна поліція посилить моніторинг дотримання карантинних обмежень на транспорті - в метро, трамваях, тролейбусах, автобусах ", - сказав Сокуренко.

Він додав, що допомагати харківським поліціянтам будуть копи з Києва.

"Завдання стоять такі ж, як були, коли ми працювали з ігрових автоматів: якщо не будуть закривати, значить, поруч чергуватиме спецпідрозділ, і ми не будемо пускати відвідувачів. Ми не будемо порушувати закон, але ми зупинимо цю вакханалію. І вночі ніхто торгувати не буде. Ніяких винятків не буде", - додав Сокуренко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові, а також у Богодухівському та Золочівському районах з 2 листопада бари, ресторани та кафе працюватимуть з 7:00 до 20:00 години. В кінотеатрах зали повинні бути заповнені не більше ніж на 50% місць. Важливою умовою для їх роботи стане дотримання масочного режиму.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися