У Харкові працівники закладів громадського харчування вийдуть на акцію перед ХОДА

Співробітники кафе, барів, ресторанів і клубів протестуватимуть проти карантинних умов

Працівники розважальних закладів та закладів громадського харчування в Харкові та області впевнені, що карантин залишить їх без роботи. Про це на своїй сторінці в Instagam пише діджей і бармен Тарас Яцюк.

Люди виходять на мітинг на площу Свободи та просять всіх небайдужих вийти їх підтримати індустрію відпочинку, приємних напоїв і смачної їжі.

"Колеги! Друзі! Співробітники! Всі, хто працює у сфері громадського харчування. Харків вже тиждень перебуває в Червоній карантинній зоні та досі немає спільних і узгоджених дій по роботі точок громадського харчування. У п'ятницю, 6 листопада, ми закриваємося! Ми йдемо на мітинг!", - написав Яцюк у себе на сторінці.

Він додав, що підприємцям їх сфери, власникам пабів, ресторанів, клубів і так далі нічим платити зарплати, податки й оренду. Організатори акції звернулися до всіх, хто прийде з проханням взяти з собою маски та дотримуватися дистанції.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 00:00 19 жовтня на території Харкова вводять протиепідемічні заходи, встановлені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Зокрема, вони включають такі обмеження:
- установи культури (в т. Ч. Кінотеатри), розважальні установи (в т. Ч. Нічні клуби) припиняють роботу;
- об'єкти харчування та ТРЦ працюють до 20:00;
- шкільні канікули починаються 19 жовтня і триватимуть до 30 жовтня; студенти вишів навчаються дистанційно.
При цьому дитячі садки, продуктові магазини та ринки продовжують роботу у звичайному режимі. Міський пасажирський транспорт, в тому числі метро, зупиняти не будуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися