Харківський суд виписав черговий штраф чоловікові, який був в метро без маски

Пасажир метрополітену заплатить 17 тисяч гривень за недотримання карантинних норм

Київський районний суд Харкова оштрафував чоловіка за те, що той на станції метро перебував без респіратора або захисної маски. Про це йдеться в постанові суду.

Відомо, що близько 10:30 8 вересня обвинувачений був на станції метро "Героїв Праці" без засобів індивідуального захисту - респіратора або захисної маски, чим порушив карантинні норми.

Під час засідання суду обвинувачений частково визнав провину і зазначив, що знаходився в метро без маски, але вважає, що при оформленні протоколу допустили порушення. Чоловік заявив, що в протоколі неправильно вказали пункт постанови Кабміну, не вказали, яка саме засіб захисту у нього було відсутнє, і що немає доказів. Порушник звернувся до суду з проханням повернути протокол поліційним для відповідного оформлення.

Суд, вивчивши матеріали справи, визнав чоловіка винним у скоєнні порушення за ст. 44-3 КУпАП та оштрафував на 17 тис. Грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові суд не став штрафувати чоловіка за те, що той не дотримувався медичні норми обережності під час епідемії коронавірусу. За даними суду, близько 8:10 20 вересня 2020 обвинувачений стояв у вестибюлі станції метро "Проспект Гагаріна" без засобів індивідуального захисту - маски або респіратора, чим порушив постанову Кабінету міністрів України. На судове засідання чоловік не прийшов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися