У Харківській області збільшилася кількість "червоних" зон (інфографіка)

Разом з Харковом в найжорсткішу карантинну зону потрапили ще три міста

З 9 листопада в "червону" зону по Харківській області, крім самого Харкова, потрапили ще три міста і вісім районів. Про це за результатами засідання державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 6 листопада заявив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, передає Суспільне.

У червоній зоні тепер знаходяться:

міста Харків, Лозова, Первомайський і Чугуїв, Барвінківський, Богодухівський, Валківський, Зачепилівський, Золочівський, Коломацький, Чугуївський і Шевченківський райони Харківської області.

У порівнянні з попереднім зонуванням, що діє з 26 жовтня, з червоних зон прибрали місто Люботин, Лозівський та Первомайський райони. Ці адміністративно-територіальні одиниці перейшли до помаранчевої зони.

Зонування триватиме 14 днів.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 6 листопада, під будівлею ХОДА зібралися близько 500 підприємців - власників закладів громадського харчування з вимогою поміняти карантинні умови, щоб вони змогли працювати. Такий великої акції раніше представники цього бізнесу не проводили. Для деяких учасників мітингу він став першим в житті. Всі бізнесмени скаржаться на збитки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися