Друг мера Харкова показав його знімок з німецької клініки (фото)

У пресслужбі Харківської міськради підтверджують повернення мера до першої сесії

Новообраний мер Харкова Геннадій Кернес живий і все ще лікується в німецькій клініці "Шаріте". Фотографію з мером опублікував його друг бізнесмен Павло Фукс на своєму Telegram-каналі.


На знімку Кернес лежить на лікарняному ліжку з підключеними трубками. Фотографував його пасинок. Це перше фото харківського мера через майже два місяці з того часу, як він лікується від коронавірусних ускладнень.

Геннадій Кернес збирається повернутися в Харків до початку роботи міськради. Про це розповів спікер Харківської міськради Юрій Сидоренко в ефірі телеканалу Украіна24 .

"До першої сесії, яка відбудеться не пізніше середини грудня, він повинен бути тут", - зазначив він.

Сидоренко також прокоментував кримінальну справу про зникнення Кернеса.

"Гумор приходить поступово. Адже коли його поховали вперше - було не до жартів. А коли це вже п'яте чи шосте відбувається, то інакше як з гумором ставитися до цього неможливо ", - зазначив прессекретар.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 9 листопада поліція Харківської області написала у себе на сайті, що почала кримінальне провадження за фактом можливого зникнення Кернеса. До правоохоронців звернувся голова "однією з громадських організацій", який заявив, що з 61-річним чоловіком відсутній зв'язок і місце його перебування невідоме.

Слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) з позначкою "безвісти зниклий" Кримінального кодексу України.

Через годину повідомлення про кримінальне провадження видалили з сайту поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися