Стало відомо, як знизилася активність харків'ян завдяки карантину вихідного дня

Карантин вихідного дня зменшив пересування і контакти між українцями

У Кабінеті міністрів України заявили, що на вихідних практично всі великі мережі торгових центрів, магазинів непродовольчих товарів, розважальних закладів було закрито. Про це йдеться на сайті відомства.

Карантин вихідного дня зробив менше пересування і контакти між українцями. Активність громадян у великих містах з населенням понад 100 тис. В суботу знизилася на 18,5%, а в неділю - на 27%.

Такі дані розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов на традиційному селекторній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної хвороби, яке відбулося під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков додали, що на вихідних практично всі великі мережі торгових центрів, магазинів непродовольчих товарів, розважальних закладів були закриті, а поліція запобігала можливих скупчень людей. Складні ситуації в окремих областях з'явилися з продовольчими ринками.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області відзначається 48179 випадків. Станом на вчора було 47599 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 643 людини померли, 14711 осіб одужали. За добу померла 1 людина.




Джерело: https://www.kmu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися