У Харкові хворих на коронавірус будуть привозити ще в одну лікарню

Допомагати зараженим COVID-19 будуть рятувальники

У Харкові Офтальмологічний корпус обласної лікарні на 1 грудня переобладнують під приймання хворих коронавірусів. Про це розповів заступник голови Харківської ОДА Тарас Пастух.

Будівлю відремонтували та перепрофілювали. Але хворим доведеться підійматися на другий поверх, а ліфт в будинку не передбачений. Оскільки не всі, хто хворіє коронавірусів, зможуть підійматися, то допомагати їм будуть співробітники ДСНС. У січні в корпусі збираються зробити ліфт.

"У суботу (28 листопада - ред.) Там вже розставили ліжка, все повністю необхідне для приймання пацієнтів. Єдине, що залишалося питання самої вхідної групи, ще не встигали її завершити. Тому ми домовилися і висловлюю свою вдячність нашим співробітникам ДСНС, вони виділять свої наряди, які зможуть допомагати в тому випадку, якщо буде доставлятися важкий хворий або людина, якій важко буде підійматися на другий поверх. Тоді співробітники ДСНС допомагатимуть у всіх засобах захисту, щоб медики могли займатися лікувальною роботою. А вже з січня, я думаю, нам вдасться реалізувати постачання туди та монтаж ліфта. Тоді ми цю проблему знімемо повністю ", - зазначив Тарас Пастух.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харківській області за неділю, 29 листопада, інспектори оглянули 1850 об'єктів. Контролери побували в 380 закладах громадського харчування, 82 продовольчих магазинах, 1158 непродовольчих магазинах, 74 ринках і в 156 інших закладах. Порушення виявили у 92 закладах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися