У Харкові та області не буде локдауну до кінця місяця, - МОЗ

Повне закриття для боротьби з COVID-19 перенесли на наступний рік

У Харкові, області та по всій решті Україні не буде повноцінного локдауну до кінця 2020 року. Про це заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов, пише "ВЕХА" на своєму Telegram-каналі.

"З точки зору епідеміології та медицини я точно можу сказати, що ми навряд чи будемо вводити жорсткий карантин до кінця грудня", - заявив міністр в етері українського суспільно-політичного ток-шоу "Говорить великий Львів".


Нагадаємо, Харківська обласна дитяча інфекційна клінічна лікарня уклала угоду з ТОВ "Медсервісгруп" про покупку апаратів штучної вентиляції легенів V8600 вартістю 12,768 млн грн. Дитяча інфекційку збирається купити 16 апаратів штучної вентиляції легенів американського виробництва. Вартість кожного апарату становить 798 тис. Грн. з ПДВ.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харківський обласний центр служби крові коштом субвенції з державного антикоронавірусної програми придбали імуноферментний апарат за 1,5 млн грн. Нове обладнання, крім наявності вірусу в крові, може показати рівень антитіл класу G (IgG) і М (IgM). Швидкість результатів складає близько 100 на годину.




Джерело: https://t.me/vekha/13200
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися