У Харкові в одній з великих лікарень не вистачає захисних костюмів для лікарів

У ще п'яти медичних закладах не вистачає засобів індивідуального захисту

У Харківській міській клінічній лікарні №17 спостерігається недостача захисних костюмів та інших засобів індивідуального захисту. Про це йдеться в даних системи моніторингу Youcontrol.

За інформацією відкритого ресурсу запас медичних костюмів в Харківській міській клінічній багатопрофільній лікарні № 17 є лише на день. Зараз це 19,5% від необхідного обсягу. Також спостерігається нестача медичних рукавиць, яких у медиків поки є на три дні.

Крім того, ще п'ять медичних установ говорять про брак засобів індивідуального захисту - Обласна дитяча клінічна лікарня, Міська лікарня №13, а також Красноградська, Валківська і Вовчанська центральне районні лікарні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, до Харківського обласного центру служби крові коштом субвенції з державної антикоронавірусної програми придбали імуноферментний апарат за 1,5 млн грн. Нове обладнання, крім наявності вірусу в крові, може показати рівень антитіл класу G (IgG) і М (IgM). Швидкість результатів складає близько 100 на годину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися