На Харківщині багато вільних місць, виділених для хворих COVID-19

Обласний госпіталь ветеранів скоро почне приймати хворих на СOVID-19

У Харківській області зайнято всього 40% ліжок для хворих на коронавірус. Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОДА, посилаючись на слова заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Тараса Пастуха.

За його даними, на ранок 16 грудня на стаціонарному лікуванні в опорних закладах області знаходиться 1 682 пацієнти. Також Пастух зазначив, що найближчим часом хворих на COVID-19 почне приймати обласний госпіталь ветеранів, який уклав договори з НСЗУ.

"У госпіталь вже передані концентратори, здійснюється розведення кисню всередині та очікується постачання місткості для кисню. Централізована система і концентратори на 100% забезпечать киснем ліжка, які виділені в госпіталі для надання допомоги хворим COVID-19".

Також він розповів, що вже в понеділок пацієнти зможуть потрапити на лікування в офтальмологічне відділення обласної лікарні.

Нагадаємо, в Харкові та області кількість хворих коронавірусів зросла на 470 осіб. Станом на 16 грудня в області зареєстровано 63112 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 47 807 осіб одужали, 931 померла.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися