У Харківській області продовжили карантин до кінця зими

У ХОДА також пропонують по можливості переводити співробітників в режим віддаленої роботи онлайн

Регіональна комісія з питань КТЕБ та НС в Харківській області вирішила так само як і Кабінет міністрів України продовжити карантин до 28 лютого. Про це говорить пресслужба ХОДА.

РДА, органам місцевого самоврядування та суб'єктам господарювання рекомендують перейти на новий графік роботи. Наприклад, в Харківській облдержадміністрації запропонували, щоб установи починали працювати в різний час. У транспорті по дорозі на роботу і додому буде менше людей. У ХОДА ще запропонували по можливості переводити працівників на дистанційку.

"Органам місцевого самоврядування рекомендовано розробити (скоригувати) маршрути руху громадського транспорту з урахуванням мінливих графіків роботи підприємств, установ, організацій", - розповіли в обладміністрації.

Нагадаємо, під час карантину самоізоляції підлягають особи, які прибувають в Україну для навчання в закладах вищої освіти з держави або є громадянами (підданими) держав зі значним поширенням COVID-19. Ця норма не застосовується до осіб, щодо яких немає підстав вважати, що вони були в контакті з хворим COVID-19 особою. Самоізоляції також підлягають ті, хто прибуває з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, АР Крим та м.Севастополя, крім осіб, щодо яких немає підстав вважати, що вони були в контакті з хворими COVID-19.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові з 19 грудня і до 28 лютого наступного року продовжать карантинні обмеження.

Додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів з 8 до 24 січня 2021 року на території України заборонено відвідувати навчальні заклади незалежно від форми власності її здобувачами, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних навчальних закладів.







Oksana

23 грудня 2020, 03:14

Мне кажется, это не должно никак не отражаться на уровне развития интеллекта наших детей, а также молодёжи и студенчества в сфере образования, т.к можно вполне разделить в классе детей по группам и времени проведения уроков или занятий. Наши дети, а также студенты абсолютно ещё не готовы к таким резким колебаниям , да и техническая база для этого ---- пока ещё не создана, проработана и обработана........пока наблюдаю бесконечные каникулы, праздники, и весь объём различного информационного материала потом в каком- тр абсурдном, сжатом , виде , типа суррогата.......... перекладывают на плечи родителей........ Родители, дорогие и родные, вы что не видите, что каждый ребёнок почти в каждой семье мечтает быть блогером, мне кажется, языком работать ----- не лопатой, а кто работать будет в реальном Мире, а не виртуальном или одном из каких - либо информационных Миров не нашей Цивилизации?????............

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися