Стало відомо, скільки об'єктів в Харкові і області дотримувалися карантину

За рік оштрафували понад тисячу відповідальних осіб

Працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за час карантину перевірили 60685 кафе, магазинів, шкіл, ринків, перукарень, торговельних центрів, аптек та ін. Про це повідомляє Держпродспоживслужби.

"За результатами перевірок надано 15408 приписів (пропозицій), оштрафовані 1210 відповідальних осіб. Поінформовані органи місцевого самоврядування та правоохоронні органи", - йдеться на сайті відомства.

Минулого тижня фахівці служби провели перевірку в 929 об'єктах. Найбільше - ринків - 331, продуктових - 235 і непродовольчих - 146 магазинів. У третини об'єктів знайдені порушення. На 7 непродовольчих магазинів і три продуктових з'явилися протоколи.

З 72 перевірених шкіл в 12 виявили порушення. 3 людини отримали адміністративну відповідальність.

За результатами перевірки 49 салонів краси, майже у половини знайшли порушення, склали два протоколи.

"З метою усунення порушень, за попередній тиждень, винесено 39 постанов про накладення штрафів за порушення карантинних заходів", - йдеться на сайті управління.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області відзначається 65652 випадків. Станом на вчора було 65414 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 999 осіб померли, 50661 особа одужала. За добу померли 15 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися