Як вчитимуться харківські школи під час локдауну

З 8 по 24 січня в закладах вищої освіти триватимуть екзаменаційна сесія (дистанційно) або канікули згідно з графіком навчальних планів

Харків і область на час локдауну з 8 по 24 січня переходять на дистанційне навчання для шкіл. Про це повідомляє Департамент науки та освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Дистанційне навчання в загальноосвітніх навчальних закладах вводять відповідно до постанови КМУ про посилення протиепідемічних заходів на період з 8 по 24 січня 2021 року.

"З 25 грудня по 10 січня закладу загальної середньої освіти Харкова та області будуть знаходитися на зимових канікулах. Після закінчення зимових канікул школи в районах області продовжать освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання ", - розповіли в Департаменті науки та освіти Харківської ОДА.

По школах міста Харкова рішення про організацію подальшого навчання взяли в Харківській міській раді в січні цього року.

"13 спеціальних шкіл обласного підпорядкування будуть працювати у звичайному режимі, оскільки ввести дистанційне навчання в них неможливо через особливості учнів. Санаторні та спеціалізовані школи будуть навчатися дистанційно", - додали в Департаменті науки і освіти.

Установи дошкільної освіти під час січневого локдауну працюватимуть у звичайному режимі.

Що стосується професійно-технічних закладів - вони переходять на дистанційну форму.

У переважній більшості закладів вищої та професійної перед вищої освіти з 19 грудня проводиться залікова та екзаменаційна сесії - дистанційно.

З 8 по 24 січня в закладах вищої освіти триватиме екзаменаційна сесія (дистанційно) або канікули згідно з графіком навчальних планів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, работнікі Головного управління Держпродспоживбслужби в Харківській області за час карантину перевірили 60685 кафе, магазинів, шкіл, ринків, перукарень, торговельних центрів, аптек та ін. Минулого тижня фахівці служби провели перевірку в 929 об'єктах. Найбільше - ринків - 331, продуктових - 235 і непродовольчих - 146 магазинів. У третини об'єктів знайдені порушення. На 7 непродовольчих магазинів і три продуктових з'явилися протоколи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися