Харківський лікар назвав локдаун в Україні абсурдним та пояснив чому (ГРАФІКИ)

Відомий Харківський лікар Андрій Волянський пояснив чому потрібно було приберегти локдаун до лютого-березня

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський розповів, чому вважає локдаун в Україні абсурдним. Відповідне повідомлення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Мало-помалу Україна перетнула позначку 20 тисяч летальних випадків. Через 10 днів закінчиться абсурдний полулокдаун, який уперта виконавча влада так і не скасувала, попри очевидне зниження захворюваності та наступних смертей протягом двотижневих свят ", - почала Волянський.

Він також зазначив, що далі буде неминучий підйом захворюваності та кількості летальних випадків. За його словами існує 2 варіанти: від 200 смертей на добу і до 400 і більше.

"Ситуація в Польщі (300-500 щоденних смертей) і Німеччини (500-1000), що вступили в етап швидкого зростання одночасно з Україною в жовтні - тому підтвердження. У будь-якому випадку за відсутності вакцин, Україні доведеться пройти першу хвилю ціною 40-60 тисяч смертей до літа 2021 ", - пояснив лікар.

За словами Волянського, розмови про отримання значної кількості вакцин України з різних джерел вже на початку року - поки не більше, ніж розмови. Навіть якщо китайська вакцина буде зареєстрована в січні та 1,9 млн доз китайської вакцини будуть куплені - це мізерно мало навіть для груп ризику.

"Я б наполегливо рекомендував виконавчої влади не займатися дурницями та не прищеплювати В ПЕРШУ ЧЕРГУ медиків і силовиків. Вакцинувати потрібно СПОЧАТКУ людей старше 75 років (приблизно 3,1 мільйона осіб), тому що ці 8% популяції дають 60% летальних випадків. Людей 65-74 років - пізніше, тому що їх 4 мільйони (10% населення, близько 20% всіх смертей). Одночасно з самими літніми варто прищепити медиків з груп ризику - старше 65 років і страждають хронічними захворюваннями (приблизно 100-200 тисяч). Зрозуміло, перед щепленням перевіряти наявність антитіл і не вакциновані імунних ", - дав пораду Волянський.

Більш того він стверджує, що локдаун потрібно було оголошувати не зараз, а в лютому-березні, якби середня завантаженість ковідних ліжок перевищила 60%, по окремих областях - 80-90%, а кількість щоденних смертей було б вище 400. Лікар аргументує це тим, що протягом грудня завантаженість 66 тисяч ковідних ліжок впала з 50% до 35%. На 12 січня показник ще нижчий - 33%.

Нагадаємо, раніше Андрій Волянський заявив, що демографічна катастрофа в Україні проходить непомітно для влади.




Гость

14 січня 2021, 09:24

У "врача" влажные мечты по уничтожению населения,это не врач,а продажная тварь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися