Світлична заявила, що в Харківській області крадуть гроші з ковідного фонду (ВІДЕО)

Депутат заявила, що в Харківській області переплачують гроші за засоби індивідуального захисту

Народний депутат України Юлія Світлична на своєму виступі у Верховній Раді заявила, що в Харківській області крадуть гроші з ковідного фонду. Відповідне відео вона опублікувала у себе в FaceBook.

"Останнім часом ми з вами бачимо все більше зловживань із витратами ковідного фонду. Не виключенням становляться й регіони України. Хочу вам навести приклад Харківської області. В обхід тендеру нещодавно на засоби індивідуального захисту було потрачено двадцять п’ять мільйонів гривень і ви знаєте, навіть поверхневий аналіз показує, що більшість товарів закуплені за завищеними цінами. Наприклад, маска медична, яку можна купити у будь-якій аптеці за три гривні. На об’ємах у триста тисяч масок було потрачено три гривні на кожну маску. Я думаю, що на таких об’ємах будь-який продавець міг знижку зробити. І така ситуація була і на інших позиціях. Стосовно захисного одягу, рукавичок, дезінфекторів та інших товарів ціна на які була завищена у два, а то й у п’ять разів",- заявила Юлія.

Нагадаємо, Юлія Світлична назвала представників харківської міськради смішними людьми та маніпуляторами, які не хочуть проводити позачергові вибори міського голови Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися