У Харківську область везуть вакцину проти коронавирусу

Робити щеплення від COVID-19 будуть одну з найбільш слабости груп населення

У Харківську область повинна прибути вакцина від COVID-19, яку розробили в США. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Харківської обласної ради Володимир Скоробагач.

Ліки призначені для медичних працівників всього регіону.

"У Харківську область їде вакцина, якою будуть прищеплювати 1900 медиків, що працюють по ковід-пакетам. Вакцина Pfaizer.

Зараз лікарні подають заявки на вакцинацію своїх працівників. Обласна інфекційна лікарня запросила вакцину на 50 медпрацівників - співробітників лікувального закладу, КП "Центр екстреної медичної допомоги" - для 511 працівників", - написав Скоробагач.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, фахівці Харківського національного університету міського господарства імені О. Бекетова розробили та виготовили   перший український апарат штучної вентиляції легенів. "Дане обладнання стане помічником в лікуванні пацієнтів з діагнозом COVID-19. В майбутньому апарат ШВЛ планують запустити в серійне виробництво", - розповів ректор Харківського університету міського господарства Володимир Бабаєв під час підписання меморандуму з бізнес-парком "Екополіс ХТЗ".




изя

14 лютого 2021, 21:46

бряхня на харьковщине люди вобще не хотят привиться даже простыми прививками от гриппа и т д.а то от этой заразы тем более отказываются и только 30 процентов всех работников медицины в регионе согласились на эти испытания.вот так.

изя

14 лютого 2021, 21:43

больше половины медиков украины отказались вакцинироваться и что их за это с работы уволят.да ради бога они сами расчитаются они не патриоты своей профессии.вот так.

сорос

14 лютого 2021, 11:12

Испытания амерекоской мичи на кроликач заленского

Активист

12 лютого 2021, 13:12

Пиндосы задумали эту бадягу испытать на самых незаменимых людях лучшей области страны.А если через время пойдут побочки кто останется в больницах спасать людей.Это случайно не диверсия Сороса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися