Харківський лікар розкритикував вакцинацію в Україні та заявив про непрофесійність влади

Відомий Харківський лікар Андрій Волянський заявив, що вакцинувати потрібно спочатку літніх людей

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський поділився своєю думкою про вакцинацію в Україні. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Волянський нагадав, що 15 лютого анонсували початок вакцинації в Україні, але при цьому досі вакцини не зареєстрували. При цьому він заявив, що 117 тисяч доз вакцини від Пфайзер / НБіотек вистачить всього на 58,5 тисячі осіб. І це при тому, що в Україні тільки медиків понад 700 тисяч, а працюють з COVID близько 150 тисяч.

Також лікар прокоментував рекомендації НТГЕІ. А вони дозволяють вакцинувати перехворіли тільки через півроку. Крім цього Вагітних не потрібно вакцинувати, але вагітних медиків можна прищеплювати виходячи зі співвідношення "Ризик: користь".

"Людина зі здоровою головою, прочитавши це, скаже "маячня". Яка вакцинація вагітних медиків? Вакцини не тестувалися на вагітних! Навіщо взагалі обговорювати вакцинацію вагітних? Яке може бути співвідношення ризик: користь якщо вакцина не тестувалася на вагітних? Так, зараз кілька тисяч вагітних маргіналок (в основному в США) захотіли зробити щеплення. Ось нехай народять, поспостерігати за дітьми, після цього давати якісь рекомендації. Навіщо вакцинувати перехворіли? Чому через 6 місяців? Хтось довів, що природний імунітет гірше поствакцинального? Чому не тестувати? В Україні 30-40% населення має антитіла. Хтось довів, що люди перехворіли малосимптомний або безсимптомно потребують вакцинації?", - написав Волянський.

Більш цього він зазначив, що починати вакцинувати потрібно з людей похилого віку, щоб врятувати життя, оскільки залишилися 3 місяці холодного сезону додадуть до 24 тисячам смертей ще 15-20 тисяч. А помруть переважно люди похилого віку та люди з хронічними захворюваннями.

"Позиція країн"золотого мільярда"зрозуміла. До кінця весни вони прищеплять своїх золотих громадян та ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПОТІК зайвої вакцини хлине до папуасів. Під це нам зараз нав'язують кредити, щоб ще глибше посадити в боргову яму. Але до літа В УКРАЇНІ БУДЕ СТВОРЕНО колективний імунітет коштом 60% перехворілих. Якщо вакцинувати - ТО ЗАРАЗ! І починати треба З ЛІТНІХ! ЩОБ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ!", - обурився Волянський.

Раніше "Коментарі. Харків "розповіли, що жителі та медики Харкова бояться вакцинуватися від COVID-19.




Игорь

16 лютого 2021, 11:18

По уму у нас никогда не делалось... Желающих столько на вакцинацию не найдут. Будут заниматься насильством.

Гость

13 лютого 2021, 22:32

Для начала это существо предлагает убрать стариков, на них будет испытана эта недрвакцина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися