На Харківщині за вихідні - жодного щеплення і 22 померлих від Covid-19

Через низькі темпи проведення тестів на коронавірус у вихідні дні, кількість підтверджених випадків падає

За останню добу у Харківській області було зафіксовано 196 нових випадків коронавірусної хвороби. Про це повідомляє прес-служба Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я. Кількість проведених тестувань не уточнюється.

Також за 8 березня від коронавірусу померли 4 пацієнти. Всього за три вихідних дні Covid-19 забрав життя 22 людей.

За весь період пандемії на Харківщині було лабораторно підтверджено 86 869 випадків захворювання. З них 78 048 людей змогли одужати.

Наразі під медичним спостереженням та в лікарнях знаходяться 7 169 харків'ян та мешканців області.

Від коронавірусу на Харківщині за весь час померло 1 652 людини.

За добу найбільше тестувань і нових випадків було зафіксовано у місті Харків - 187, а також у Харківському, Дергачівському, Нововодолазькому та Чугуївському районах: 5, 2 та по 1 випадку відповідно.

За вихідні у Харківській області не зроблено жодного щеплення.

На всій території України було протестовано методами ІФА, ПЛР та експрес-тестами 18  207 осіб та підтверджено коронавірус у 3 261 людини. З них 160 хворих - це діти, 54 - медичні працівники.

Всього в Україні активно хворіють на "ковід" - 183 628 осіб. За добу померло 76 пацієнтів. Найбільше - в Івано-Франківській та Закарпатській областях: 16 та 12 хворих.

Три області за понеділок досягли антирекорду "вихідного дня": у Вінницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях кількість нових випадків - більше 400 осіб.

За добу було зроблено 1 171 щеплення, загальна кількість провакцинованих складає 19 118 осіб.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на Харківщині провакцинували лише 3% медичних працівників. Всього від початку компанії з вакцинації було щеплено 330 мешканців області.



Джерело: https://labcenter.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися