Харківський лікар пояснив чому в Україні так мало вакцинованих: Проблема в довірі

Андрій Волянський стверджує, що українці не довіряють владі

Завідувач Лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський пояснив, чому в Україні там мало вакцинованих, на прикладі з Канадою. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Волянський зазначив, що канадці отримали вже перші 500 тисяч доз Covishield. При цьому Канада прищеплює 75 тисяч осіб щодня, а Україна тільки 2 тисячі.

"Чому Канада прищеплює 75 тисяч щодня, а Україна - 2 тисячі? Тому, що прем'єр-міністр - Джастін Трюдо, а міністр охорони здоров'я Аніта Аманд. Тому, що в інструкції до вакцини не сказано, що дані з безпеки у людей 65 обмежені. Тому що коли з постачанням 20 мільйонів AstraZeneca виникли питання, канадці швидко домовилися з індусами про 2 мільйони та швидко зареєстрували covishield, щоб налагоджений процес не гальмувати. Іншими словами, канадці довіряють владі", - написав лікар.

Відзначимо, що на 2021 рік чисельність населення Канади - становить 38 022 897 осіб. А в Україні чисельність населення на 1 січня 2021 р склала 41588,4 тис. Чоловік. Тільки за 2020 року ми втратили 314,1 тис. Осіб.

Раніше Андрій Волянський підсумовував COVID-19 за зиму. Він уточнив, що в Україні пандемія триватиме довше, ніж в усьому іншому світі.




Джерело: https://www.facebook.com/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися