У Харкові захворіла на коронавірус уся редакція місцевого ЗМІ

Коронавірус трьох штамів діагностували у головного редактора та трьох журналістів харківського видання

Головний редактор харківського сайту 057.ua захворів на коронавірус, а разом з ним Covid-19 діагностували й у інших трьох журналістів редакції. Про це та про перебіг хвороби Олег Скрипнік розповідає на своїй сторінці у Facebook.

"Ще раз дуже прошу - не треба вважати, що це вас не торкнеться. Наразі захворіла вся редакція 057.ua. Вірус дуже "помолодшав", і зараз дуже багато "молодняка" потрапляють в лікарні", - пише журналіст.

За його словами наразі усі журналісти з його команди працюють вдома, у одного з журналістів діагностували 7% ураження легень, у самого Скрипніка - 5%. Разом із ним хворіє його наречена Даша.

picture

Днями через зниження рівня кисню в крові Олега госпіталізували до Обласного диспансеру радіологічного захисту населення, так званої "Чорнобильської лікарні", проте через два дні він виписався звідти за своїм бажанням, підписавши папери, що претензій до лікарів та адміністрації не має. Каже, "втік" звідти через те, що є багато людей, кому потрібне його ліжко, і які перебувають у куди гіршому стані, ніж він.

"І діло не в тараканах, які намагались мене зжерти, не в сусідах, які всю ніч кашляють, ригають та стогнуть. Це все я розумію - старість та хвороби. На це я навіть не звертав уваги, та допомагав сусідам як міг. Справа у тому, що я не вважаю, що мої 5% ураження легенів "заслуговують" на койку в місці, куди зараз звозять тих, кому це дійсно потрібно", - зазначив журналіст.

Він каже, що усе, прописане лікарем виконує, та викликає на дім медсестру, аби робила уколи.

У журналіста діагностували усі три штами коронавірусу: ген E, ген N та коронавіруси подібні SARS-CoV.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на Харківщині кількість нових хворих на добу у 10 разів перевищує кількість людей, які одужали.



Иван

19 березня 2021, 15:22

Стоит ли вылечивать русофобов типа Скрипника ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися