У Харкові за добу у двох жителів зупинилося серце через коронавірус: Медики встигли врятувати

Харків'яни в якийсь момент починали задихатися, а потім у них зупинялося серце

У Харкові, 2 квітня, у двох жителів зупинилося серце через коронавірус. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, о 13:42, медики отримали повідомлення, що чоловік хворий COVID-19 почав задихатися. Під час госпіталізації у чоловіка зупинилося серце.

"Завдяки проведенню бригадою ЕМП 303 успішних реанімаційних заходів серцева діяльність була відновлена. Чоловіка госпіталізували", - розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги.

Також в п'ятницю бригада швидкої допомоги отримала виклик. Виявилося, що 77-річна мешканка Харкова почала задихатися. Вона хворіє коронавірусів. Прибула на місце бригада оглянула пацієнтку, визначивши дуже низьку сатурацію. З'ясувалося, що пенсіонерка вже тиждень хворіла вдома. Під час надання допомоги у літньої жінки раптово зупинилося серце. Пацієнтку вдалося повернути до життя завдяки проведенню комплексу серцево-легеневої реанімації. Жінку госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, в Харківській області на 3 квітня коронавірус виявили ще у 1470 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 107388 осіб. За добу коронавірус забрав 19 життів, тепер за весь період пандемії в області загинуло 2023 хворих




ouyhkh

4 серпня 2021, 05:21

good

ouyhkh

4 серпня 2021, 05:21

good

ouyhkh

4 серпня 2021, 05:21

good

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися