Коронавірус на Харківщині: Опорна лікарня буде приймати тільки важкохворих

У Харківській області опорна лікарня повністю забита

Опорна Валківська центральна районна лікарня повністю завантажена та тепер буде приймати не всіх. Про це повідомили в Валківській міській раді, посилаючись на головного лікаря закладу Богдана Носатова.

Носатов уточнив, що ліжковий фонд повністю заповнений. А на сьогодні використали вже всі додаткові можливості щодо його збільшення.

"Ліжковий фонд повністю заповнений. На сьогодні використано всі додаткові можливості його збільшення. Тож відтепер пацієнтів із легким та середньо-тяжким перебігом захворюваності на COVID-19 Валківська лікарня на лікування не прийматиме. Здійснюватиметься прийом тільки тих хворих на COVID-19, які потребують ургентної допомоги та проведення інтенсивної терапії", — йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, в Харківській області на 8 квітня зафіксували 1427 нових хворих коронавірусів. Цифра наближається до нового "рекорду". Наразі найбільша кількість нових випадків було зафіксовано 3 квітня - 1494. Крім цього в Харкові з 10 квітня обмежать роботу закладів харчування, непродовольчих магазинів та посилять контроль продовольчих ринків. Якщо конкретніше, то ресторани, бари та кафе працюватимуть до 20:00. Також в місті посилять контроль над роботою продовольчих ринків щодо дотримання масочного режиму та соціальної дистанції. Непродовольчим магазинам з суботи буде дозволено працювати тільки до 20:00.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися