У Харкові медики почали робити обладнання з банок

У Харкові на всіх хворих не вистачає обладнання, тому медикам доводиться викручуватися

У харківських лікарнях досі немає елементарних речей. Про це повідомив консультант Харківської обласної інфекційної лікарні Володимир Корсунов, передає NewsRoom.

Корсунов опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографію, на якій зображена банка з підключеними трубами. "До ковіду готові! 21 століття. Харків, другий рік пандемії!", - сатирично підписав фотографію медик.

Також він зазначив, що знімок зроблений не в обласній інфекційній лікарні, оскільки вона обладнана усім, чим потрібно.

"Є фабричні дозатори кисню зі зволожувачем, а тут пан клепав сам: що могли, те й зробили. Обладнання не вистачає. Пішов другий рік пандемії, а в лікарнях досі немає елементарних речей", - розповів інфекціоніст.

Нагадаємо, Харківська область з 11 квітня перейшла в "червону" зону карантину. Через це на всій території був введений перелік додаткових обмежень.

Влада заборонила роботу спортзалів, закладів громадського харчування, непродовольчих ринків, культурних, спортивних та інших масових заходів, навчання в стаціонарному режимі учнів 5-11 класів і наповнення громадського транспорту більш ніж на 50%.

У Харківській області станом на 15 квітня коронавірус виявили ще у 1168 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 121 086 осіб. За добу коронавірус забрав 29 життів. За весь період пандемії в області загинуло 2312 хворих.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в міському клінічному пологовому будинку № 2 померли дві вагітні жінки. У соцмережах з'явилися повідомлення чоловіка однієї з породіль, який прокоментував всю ситуацію і розповів, що його дружина йшла на поправку, а загинула раптово.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися