У Харкові 5-річна дитина померла на руках у батьків: Не було вільного хірурга

У Харківській області розгорівся скандал після смерті маленького хлопчика

У Харківській обласній клінічній лікарні №1 помер 5-річний хлопчик. Його не встигли врятувати лікарі. Про це розповіли на Facebook-сторінці радіостанції "Балаклія FM 90.5".

Відомо, що 1 червня дитину доставили з села Волохів Яр в хірургічне відділення Балаклійської центральної районної лікарні. У малюка сильно болів живіт. Батьки кілька годин чекали аналізів і хірурга, який в цей час робив операцію.

Після такого тривалого очікування хлопчика вирішили відправити в Харківську лікарню. У якийсь момент у дитини припинився біль і вона почала засинати.  Хлопчик помер вже в реанімаційному відділенні Харківської обласної клінічної лікарні №1. За попередніми даними, у нього була інтоксикація організму, викликана апендицитом.

В інтернеті жителі обурені, що дитині ніхто не допоміг і лають лікарів:

"Як так... дитині не допомогти??? Ви там зовсім вже з котушок з'їхали....?? Відповісти повинен черговий лікар... по всій строгості...але наше правосуддя - найсправедливіше!!",

"Лікарі зараз знімуть з себе відповідальність, сказавши що винні батьки, а самі залишаться безкарними! А винні лікарі. які втратили час! (Я вже не кажу про кваліфікацію)",

"Коли батьки привозять своїх дітей в лікарні вони сподіваються на лікарів як на Бога, що вони врятують їх дитину! У всіх є діти, лікарі - теж мами та батьки! Як могла не боліти душа, що маленький хлопчик сидів пів дня без надання першої медичної допомоги в лікарні!!!???".

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові провізори без рецепта продавали жителям наркотики. Силовики прийшли в ці заклади та вилучили медичних препаратів приблизно на 2 мільйони гривень. Відзначається, що в березні 2021 року правоохоронці отримали інформацію про власника і провізорів аптечних закладів Харкова, які продають комбіновані та наркотичні лікарські засоби без рецепта.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися