Як змінилася коронавірусна статистика у Харкові та області за вихідні

Регіон тримається за коронавірусними показниками на рівні решти території України

У Харкові за добу було виявлено всього 6 нових випадків захворювання на коронавірус. Це один з найнижчих показників на всій території України. Про те, як змінюється коронавірусна статистика протягом тижня розповіли у пресслужбі Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.

Нові випадки в області в останній вихідний напередодні робочого тижня були зафіксовані у Харківському районі - 4, у місті Харкові - 1 та у Лозівському районі.

picture

За добу у регіоні від коронавірусу та його наслідків померла 1 особа.

За весь період спостереження у Харківській області на Covid-19 захворіли 148 501 мешканець. З них 143 964 змогли побороти хворобу та одужати, а 3 522 мешканці померли.

Наразі під медичним спостереженням у лікарнях та амбулаторно перебувають 1015 осіб.

picture

На всій території України за добу захворіли на коронавірус 182 українці. З них 10 дітей та 3 медичні працівники.

Від коронавірусу у понеділок померли 5 осіб - у Волинській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Харківській областях.

Найбільше нових випадків захворювання було зафіксовано у місті Києві - 77. Також багато випадків у Запорізькій - 16 та Миколаївській областях.

За добу було проведено 16 675 тестувань на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2.

Окрім цього у понеділок було зроблено 17 065 щеплень різними видами вакцини. Кількість українців, які повністю пройшли процес вакцинації сягнула 589 362 випадків.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що на День Конституції у Харківській області на коронавірус захворіла всього одна особа.



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися