Харківського футболіста травмували на Євро-2020: що з хлопцем

Футболіст із Харкова півроку буде відновлюватися після травми

Форвард збірної України з футболу Артем Бесєдін отримав травму в матчі за національну збірну України проти Швеції на Євро-2020. Головний лікар київського "Динамо" Андрій Шморгун розповів, що зараз із футболістом.

У Артема Бесєдіна часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної зв'язок, перелом виростків стегнової кістки без зміщення. За прогнозами фахівців, Артем повернеться на поле в кращому випадку тільки через 6 місяців.

Контекст:

Нападаючий української збірної Артем Бесєдін більше не зможе виступити за національну команду в рамках Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Під час нападу він отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссон. Футболіст розповів, що "динамівець" покинув розташування збірної і повернувся в столицю. УЄФА буде платити клубу "Динамо" по 20 тисяч євро за кожен день відновлення Бесєдіна.

Збірна України обіграла національну команду Швеції в додатковий час у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла в чвертьфінал турніру. Основний час зустрічі на стадіоні "Хемпден Парк" в Глазго завершилася з рахунком 1:1. В овертаймі перемогу команді приніс Артем Довбик.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловив своє припущення щодо того, хто стане переможцем Чемпіонату Європи з футболу. Про це пише профільне видання sport.ua. "Італія виграє чемпіонат. Поки що більше всіх мене вразила саме збірна Манчіні. Вони показали більше, ніж будь-хто інший, хто є командою", - сказав Луческу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися