У Харкові професор психіатрії очолив медичний департамент ОДА

Новий директор Департаменту охорони здоров'я ОДА опублікував свою декларацію

У Харкові 2 липня глава обладміністрації Айна Тимчук призначила декана професора психіатрії Максима Хаустова директором Департаменту охорони здоров'я ОДА. Активістка Наталія Попова ще тиждень тому розповіла, що Харківська обласна державна адміністрація провела конкурс на посаду глави Департаменту охорони здоров'я області та саме Хаустов став переможцем.

Сам Максим подав відповідну декларацію кандидата на сайті НАЗК. Відповідно до неї, Максим Хаустов володіє однією двокімнатною квартирою та однокімнатної в процесі будівництва. Також є квартира у його дружини, яка працює в шкірно-венерологічному обласному диспансері. На двох подружжя має дві машини - позашляховик Toyota і легкову Kia.

У 2020 році Хаустов отримав наступний дохід: зарплата за основним місцем роботи в Харківському національному медичному університеті - 410,7 тис. грн, відсотки - 3 тис. грн, додаткове благо, вартість подарунків, інші доходи - 2,2 тис. грн. Його дружина у 2020 році отримала за основним місцем роботи в Харківському обласному шкірно-венерологічному диспансері - 28,3 тис. грн, дохід від заняття підприємницькою діяльністю - 318.4 тис. грн, дохід від відчуження нерухомого майна - 222 тис. грн.

Хаустов задекларував такі заощадження: готівкою - 848,8 тис. грн, 45 тис. доларів, а також 28 доларів в банку. Його дружина задекларувала готівкою 500 тис. грн, 5 тис. євро, 40 тис. доларів, а також 877 грн в банку.

Варто відзначити, що зараз Максим Хаустов є деканом Другого медичного факультету Харківського національного медичного університету. Він також є доктором медичних наук, професором психіатрії, наркології, соціальної роботи та медичної психології. В Університеті він працює вже 7 років, є членом-кореспондентом Нацакадемії наук Вищої освіти України. Виховує двох дочок.




Jul

4 липня 2021, 06:05

Вроде и доход показали.. и сбережения.. такое впечатление что они весь доход откладывают не едят не тратят.. откладывают..

Eugen

3 липня 2021, 13:20

Прям невероятное везение! Подал и тут же попал! Ай да Айна! Ай да молодец! Отхватила такого чиновника! Да еще и академика карманной академии! Ну да совет и любовь! Пусть этот еще внесет свою лепту в захоронение здравохранения!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися