Де у Харківській області все ще хворіють на коронавірус (статистика МОЗ)

За добу в області не зафіксували жодної смерті, а нові хворі виявлені лише в одному місті

У Харківській області за добу зафіксовано всього 10 нових хворих на коронавірус. Усі вони - мешканці Харкова. У інших районах регіону за добу нових випадків захворювання не зафіксовано. Про статистику перебігу коронавірусної хвороби на Харківщині розповіли у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

picture

Вперше за багато місяців у Харківській області від коронавірусу та його наслідків не померло жодного пацієнта. За весь період спостереження коронавірус забрав життя 3 542 харків'ян.

Загальна кількість захворілих в області складає 148 668 осіб. З них 144 376 хворих змогли побороти хворобу та одужати. Наразі продовжують хворіти на коронавірус та перебувають під медичним спостереженням у лікарнях та амбулаторно 750 місцевих жителів.

picture

У лабораторному центрі повідомили, що за добу в області було зроблено 4 242 щеплення, з них першою дозою вакцинували 1 124 особи, другою дозою - 3 118 осіб. Протягом усієї вакцинальної кампанії у Харківській області різними видами вакцини встигли щепитися 129 197 людей, а повністю завершити обидва етапи вакцинації  52 373 місцевих жителі. За цей період у Харківській області загалом провели 181 570 щеплень.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що після вихідних коронавірусна статистика у регіоні не дає об'єктивних показників, адже у суботу та неділю тестування на наявність Covid-19 майже не проводяться, а хворі звертаються у лікарні за тестами переважно у будні дні. Через це у перші дні тижня статистика демонструє зниження показників, які зростають ближче до вихідних.



Джерело: https://labcenter.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися