У Харкові з'являться ще три центри масової вакцинації

Де у Харкові можна отримати вакцину від COVID-19

У Харкові будуть з'являтися нові центри масової вакцинації. Сьогодні, 2 серпня, вже відкрився центр на базі міського територіального центру надання послуг (вул. 12 Квітня, 8). Всього в місті буде 23 таких центри.

Вже 3 серпня в Харкові почне працювати центр за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 10-А, а 4 серпня відкриють комплекс на базі філії поліклінічного відділення КНП "Міська лікарня № 3" (вул. Доватора, 7).

Зараз у Харкові є центри за такими адресами:

  вул. Сумська, 56 (у вихідні);

  вул. Полтавський шлях, 56 (щодня);

  вул. Шатілова дача, 4 (у вихідні);

  вул. Трінклера, 6 (щодня);

  вул. Кооперативна, 28-А (щодня);

  вул. Пушкінська, 2-А, ТРЦ Nikolskiy (щодня);

  вул. Академіка Павлова, 44-Б., ТРЦ Французький бульвар (щодня).

Варто зазначити, що майже всі центри працюють з 09:00 до 15:00. Винятком є заклади в торгово-равзлекатальних центрах - там вакцинуватися можна лише з 10:00.

Контекст:

Завідувач Лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський підбив підсумки коронавірусу за липень. За словами Волянського, липень почав формувати нову хвилю. При цьому лікар вважає, що нова хвиля насамперед пов'язана не з "Дельта"-варіантом, а із залученням нових локацій у глобальний епідемічний процес і безперервною активністю в старих.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта"-варіант коронавірусного захворювання здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині знадобилося кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

 Імунолог Андрій Волянський вважає, що українська епідеміологічна ситуація кардинально відрізняється від російської. Попри те, що в РФ фіксується постійне збільшення кількості тих, хто підхопив "корону", українці знаходяться у відносній безпеці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися