На Харківщині від коронавірусу померли пацієнти: сумна статистика за добу

Харківська область продовжує залишатися серед регіонів-лідерів за загальною кількістю померлих

У Харківській області за станом на 4 серпня коронавірус виявили всього у 75 чоловік. За добу від COVID-19 померли троє пацієнтів. Всю статистику регіону опублікували в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

Всього з початку фіксування випадків захворювання на Харківщині хворіли коронавірусом 149 637 чоловік. Більш 3609 тисяч жителів Харкова і області померли. Видужали від коронавірусу вже 145 173 чоловік. Зараз під наглядом медиків знаходиться 855 пацієнтів.

У області COVID-19 за добу виявили у 75 осіб. Харківщина продовжує залишатися серед регіонів-лідерів за загальною кількістю померлих від коронавірусу.

"Всього з початку епідемії в Харківській області зареєстровано 3606 летальних випадків від коронавірусу. Це четвертий показник в Україні після міста Києва (5235), а також Дніпропетровської (4517) і Львівської (3690) областей", - сказано в звіті.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", за словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" -варіанті Коронавірусние захворювання здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині треба було кілька секунд, щоб заразитися коронавірусів, коли незнайомець проминув, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

Як повідомлялося раніше, ексклава МОЗ спрогнозувала, скільки людей помре від COVID-19. Ситуація з Коронавірусние захворюванням в Україні буде тільки погіршуватися. На думку колишнього керівника МОЗ Зоряни Скалецького, до цього призведе недотримання карантинних заходів




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися